Facebook: Inteligjenca artificiale do të kuptojë përmbajtjen e videos
Facebook ka filluar trajnimin me anë të inteligjencës artificiale të algoritmeve të saj për të kuptuar përmbajtjen e videove të postuara në platformë.
Variantet e Afrikës së Jugut dhe Britanisë anashkalojnë antitrupat
Varianti anglez B.1.1.7 dhe ai i Afrikës së Jugut B.1.351 i virusit SarsCoV2 manifestojnë " rezistencë të rritur ndaj antitrupave" dhe rrjedhimisht terapitë me bazë antitrupet monoklonale mund të jenë më pak të efektshme në luftimin e tyre.
Copyright © 2006 - ikub.al shpk, All Rights Reserved