Gra të famshme që i tregojnë me krenari format e tyre të kolme
Shumica e shoqërisë na bën të besojmë se të qenit i dobët është matja e vetme e bukurisë dhe atraktivitetit. Ky koncept përshkon stilin e jetës dhe kulturën tonë, veçanërisht në qarqet elitare si Hollywood
Kate Middleton do të ketë gjithmonë një peng për fejesën e saj me Princin William
Më 29 Prill, Princi William dhe Kate Middleton do të festojnë 10 vjet martesë, por ka një gjë që Dukesha pendohet që nuk e ka bërë.
Copyright © 2006 - ikub.al shpk, All Rights Reserved