Shuhet Sir Sean Connery. Ishte 90 vjeç
Connery, karriera aktoriale e të cilit përfshin dekada, është i njohur më së shumti për portretizimin e spiunit imagjinar britanik James Bond, të cilin ai luajti midis viteve 1962-1971.
“Tomka dhe shokët e tij” shfaqet në Turner Clasic Movies
“Tomka dhe shokët e tij” pas restaurimit në vitin 2014 nga Biblioteka e Kongresit dhe Projekti i Kinemasë Shqiptare, vijon me shfaqjen në platformën prestigjioze amerikane Turner Classic Movies (TCM).
Copyright © 2006 - ikub.al shpk, All Rights Reserved