Detaje të paharrueshme të veshjeve që “vodhën” shfaqjen në tapetin e kuq
Kushdo që e quan vetën një fashioniste të vërtetë e di se çdo detaj në veshje ka rëndësi. Sidomos kur bëhet fjalë për krijimin e një pamje interesante për një ngjarje si Oscar.
Veshjet e celebriteteve që na kthyen në vitet 90’ si një makinë kohe
Çanta e shpatullave, veshjet prej kadifeje, çizme luftarake, veshje sportive dhe ngjyra neoni - moda në vitet 90’ nxori një bandë të tërë trendesh “cool” që janë ende frymëzuese për shumë prej nesh.
Copyright © 2006 - ikub.al shpk, All Rights Reserved