Rolex-at më të kushtueshëm në botë
Rolex është sinonimi i orëve luksoze dhe prestigjioze. Çmimet e tyre përveç se janë shume te larta kane dhe një cope historie.
Disa kuriozitete për Sigmund Freud, themelues i psikanalizës
Sigismund Schlomo Freud, i njohur si Sigmund Freud ka lindur në 6 maj të vitit 1856 ne Freiberg (Príbor), sot Republika Ceke që në atë kohë quhej Moravia. Ai pranohet unanimisht si themelues i psikanalizës.
Copyright © 2006 - ikub.al shpk, All Rights Reserved